Voordelen van de AUTOSYS Bakken : 

Enter a new world


De AUTOSYS kunststof bakken zijn speciaal ontworpen voor gebruik in automatische magazijnsystemen en bieden tal van voordelen voor systeembouwers:


  • FM Global regelgeving: De drainagegaten in de bakken voldoen aan de FM Global brandveiligheidsvoorschriften, waardoor overtollig water eenvoudig kan worden afgevoerd.
  • Geïntegreerde ophaalpunten: Deze zorgen voor gemakkelijke hantering en transport van de bakken.
  • Enkelvoudig gegoten basis: De enkelvoudig gegoten basis zorgt voor extra stevigheid en duurzaamheid.
  • Automatiseringsvriendelijk: Dankzij hun ontwerp en functionaliteit zijn de bakken ideaal voor gebruik in geautomatiseerde systemen.
  • Hoekbumpers: Deze bumpers zorgen voor extra sterkte en maken soepele richtingsveranderingen mogelijk zonder schade aan de bakken.
  • Verschillende labelgebieden: Voorzien van meerdere labelopties voor gemakkelijke identificatie en tracering van inhoud.
  • Geluidsreducerende dubbele basis: De vlakke dubbele basis van de bakken vermindert geluidsoverlast tijdens het transport op transportbanden.


Ontdek meer

Daarnaast bieden de AUTOSYS kunststof bakken een breed scala aan extra voordelen:


1. Stabiliteit en draagvermogen**: De constructie biedt sterke en stabiele ondersteuning, essentieel voor het veilig dragen van zware ladingen.

2. Volumevermindering**: Dankzij een efficiënte indeling kan het volume van het systeem worden verminderd, wat ruimte bespaart en mogelijk transport- of opslagkosten verlaagt.

3. Variabiliteit en efficiëntie**: Het systeem is flexibel en kan worden aangepast aan verschillende eisen en omstandigheden, wat de operationele efficiëntie verbetert.

4. Maximale prestaties met een minimaal eigen gewicht**: Het ontwerp is geoptimaliseerd om hoge prestaties te leveren zonder onnodig zwaar te zijn, wat bijdraagt aan kostenbesparing en verbeterde hantering.

5. Optimale loopeigenschappen**: De loopeigenschappen zorgen ervoor dat het systeem soepel en betrouwbaar functioneert, wat de levensduur en het gebruiksgemak verhoogt.

6. Lage geluidsniveaus**: Geluidsreductie draagt bij aan een aangenamere en productievere werkomgeving, evenals mogelijke naleving van geluidsnormen.

7. Indeling in compartimenten**: Het systeem kan worden onderverdeeld in verschillende compartimenten, wat de organisatie en toegankelijkheid van de inhoud verbetert.

8. Duurzaamheidscertificering**: De producten zijn gecertificeerd als duurzaam, wat de milieuvriendelijkheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid van het bedrijf versterkt.

9. Aanpassing met gerecycleerde materialen en recycleerbaarheid**: Het gebruik van gerecycleerde materialen en het ontwerp voor recycleerbaarheid verminderen de ecologische voetafdruk en bevorderen een circulaire economie.


Deze voordelen maken de AUTOSYS kunststof bakken niet alleen efficiënt en functioneel, maar ook milieuvriendelijk en aanpasbaar, wat ze aantrekkelijk maakt voor een breed scala aan toepassingen.

Autosys boxen
Afmetingen in  cm Artikel nummer Omschrijving Aantal op 1 pallet Foto Vraag offerte
GRONDMAAT 600 x 400 MM
60x40x27 cm AE6427
met verstevigde bodem en water uitloopgaten, mogelijkheid tot indeling met fixeerbare schotten 32
 Lengte en breedte schot
AE-Lengte schot
AE-breedte schot
vakkenverdeling voor Autosys box