ORDERPICK BAKKEN

Kleine onderdelen optimaal binnen handbereik

De magabox in euro-formaat  kan eenvoudig afzonderlijk of gestapeld geladen en gelost worden. Met deze box hebt u uw producten, gereedschap en kleine onderdelen optimaal binnen handbereik.

  • Voor gereedschap en kleine onderdelen
  • Comfortabel laden en lossen
  • Toegangsopening ook mogelijk aan de lange zijde

GA NAAR WEBSHOP RAAMBOXEN​Afmetingen cm

Art Nr 

Product-  omschrijving

Gewicht in Kg

Aantal op pallet

Prijs per stuk vanaf

Foto

Winkelmandje

​LxBxH

Grondmaat

40X30 CM


40X30X22 CM

SLK4322NE

Met grijpopening op maat,.

1.05 140 7.35 €/st


🛒

​LxBxH

Grondmaat

60X40 cm


60X40X22 CM

SLK6422NE

Met grijpopening op maat,.

1.50 11.91 €/st


🛒

60X40X32 CM

SLK6432NE

Met grijpopening op maat,.

1.85 50 13.10 €/st


🛒

60X40X40 CM

SLK6440NE

Met grijpopening op maat,.

2.50 25 19.74 €/st


🛒

ANDERE AFMETINGEN LxBxH VAN RAAMBOXEN OP AANVRAAG !

Orderverzamelboxen, - Bestel Nu Online!​

zijn containers die worden gebruikt om artikelen te ordenen en te vervoeren tijdens het orderverzamelproces. Enkele voordelen van het gebruik van orderverzamelboxen zijn:

 

1.       Verbeterde efficiëntie: Orderverzamelboxen zijn ontworpen om het orderverzamelproces efficiënter te maken. Door dozen te gebruiken die geschikt zijn voor de items die worden gepickt, kunnen werknemers gemakkelijk meerdere items tegelijk pakken en vervoeren. Dit kan de tijd die nodig is om bestellingen te voltooien verkorten, de doorvoer verhogen en de algehele productiviteit verbeteren.

2.       Meer organisatie: Het gebruik van orderverzamelboxen kan helpen om de organisatie in het magazijn of distributiecentrum te vergroten. Dozen kunnen worden geëtiketteerd met productinformatie of bestelgegevens, waardoor het voor werknemers gemakkelijker wordt om de items die ze nodig hebben snel te vinden. Dit kan de kans op fouten verkleinen, de nauwkeurigheid verbeteren en ervoor zorgen dat bestellingen correct worden uitgevoerd.

3.       Minder schade: Orderverzamelboxen zijn meestal gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen de ontberingen van de magazijnomgeving. Het gebruik van orderpick bakken kan helpen om artikelen te beschermen tegen schade tijdens het pick- en transportproces, waardoor de kans op retourzendingen of beschadigde goederen wordt verkleind.

4.       Verbeterde veiligheid: Orderverzamelboxen kunnen ook helpen om de veiligheid op de werkplek te verbeteren. Door dozen met handgrepen of andere ergonomische kenmerken te gebruiken, kunnen werknemers het risico op overbelasting of letsel tijdens het optillen en transporteren verminderen. Dozen kunnen ook veilig worden gestapeld, waardoor het risico op ongelukken of verwondingen door vallende voorwerpen wordt verkleind.

 Over het algemeen kunnen orderverzamelboxen een waardevol hulpmiddel zijn om de efficiëntie, organisatie en veiligheid in het magazijn of distributiecentrum te verbeteren.