Uw verpakkingspartner bij uitstek.

Competent in industrial packaging & waste containers.

Neem contact op met ons

Boxplus is een verpakkings- en logistiek bedrijf dat gespecialiseerd is in oplossingen voor verpakking, opslag en verzending.

Verpakkingsoplossingen: Boxplus biedt een scala aan verpakkingsmaterialen en oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van verschillende industrieën. Dit kan het ontwerpen, produceren en leveren van verschillende soorten verpakkingen omvatten, zoals dozen, containers, pallets en beschermende materialen.

Aangepaste verpakkingsoplossingen: Boxplus biedt ook aanpassingsmogelijkheden voor verpakkingen, zoals branding, etikettering en speciale ontwerpen. Dit kan bedrijven helpen om hun productpresentatie te verbeteren en een unieke merkidentiteit te creëren. 

Boxplus levert verschillende producten die worden gebruikt voor het verpakken van goederen. Deze materialen worden vervaardigd uit kunststof of plastic en zijn ontworpen om producten te beschermen, te bewaren en te presenteren tijdens transport en opslag. Enkele voorbeelden van kunststof verpakkingsmaterialen die een leverancier kan leveren, zijn:

Kunststof zakken: Dit zijn flexibele zakken gemaakt van kunststoffolie die kunnen worden gebruikt voor het verpakken van verschillende producten, zoals voedsel, kleding, en andere goederen.

Kunststof containers: Dit zijn stevige containers of bakken gemaakt van kunststof die kunnen worden gebruikt voor het opslaan en transporteren van verschillende soorten producten. Ze kunnen stapelbaar zijn, met deksels om de inhoud te beschermen.

Kunststof emmers en potten: Deze worden vaak gebruikt voor het verpakken van vloeibare producten, zoals dranken, oliën, cosmetica en schoonmaakmiddelen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, afhankelijk van de behoeften van de klant.

Kunststof verpakkingsmaterialen voor specifieke industrieën: Afhankelijk van de sector kunnen leveranciers ook gespecialiseerde kunststof verpakkingsmaterialen leveren, zoals blisterverpakkingen voor de farmaceutische industrie, clamshell-verpakkingen voor elektronische apparaten, enzovoort.

Naast het leveren van kunststof verpakkingsmaterialen, kan Boxplus ook aanvullende diensten aanbieden, zoals ontwerp en maatwerk van verpakkingen, logistieke ondersteuning en advies over de beste verpakkingsoplossingen voor specifieke producten of industrieën.