Neem contact op met ons

Neem contact met ons op over alles wat met ons bedrijf of onze diensten te maken heeft.
We doen ons best om zo snel mogelijk bij U terug te komen.

Splits e-mailadressen met een komma.
  • Boxplus bv
  • Industrieterrein Jagersborg 1124
  • Jagersborgweg 8
  • BE 3680 Maaseik 
  • +32 892457
  • info@boxplus.be
Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten

NIET TOEVALLIG

 

Waarom heeft Boxplus zich gevestigd op praktisch het drielandenpunt tussen België, Nederland en Duitsland:

 

Toegang tot meerdere markten: Als een bedrijf zich op het drielandenpunt bevindt, heeft het gemakkelijk toegang tot drie verschillende markten. Dit opent mogelijkheden voor uitbreiding en groei, aangezien het bedrijf zijn producten of diensten kan aanbieden aan een breder klantenbestand. Bovendien kunnen de handelsverdragen en vrijhandelsovereenkomsten tussen de landen de handel vergemakkelijken.

 

Geografische ligging: Het drielandenpunt bevindt zich in het hart van Europa en heeft een gunstige geografische ligging. Dit kan logistieke voordelen bieden, zoals snellere en kosteneffectievere distributie van goederen. Het bedrijf kan profiteren van de goede infrastructuur, transportverbindingen en logistieke diensten die beschikbaar zijn in de regio.

 

Belastingvoordelen: Elk land heeft zijn eigen belastingstelsel en voordelen. Door zich op het drielandenpunt te vestigen, kan een bedrijf profiteren van fiscale voordelen en gunstige belastingregelingen die door de verschillende landen worden aangeboden. Dit kan leiden tot kostenefficiëntie en financiële voordelen voor het bedrijf.

 

Pool van talent: Het drielandenpunt is een gebied met een diversiteit aan mensen en culturen. Dit betekent dat er een grote pool van talent beschikbaar is met verschillende vaardigheden, expertise en culturele achtergronden. Een bedrijf kan profiteren van deze diversiteit door hooggekwalificeerde werknemers aan te trekken en te behouden, wat kan bijdragen aan innovatie, creativiteit en het opbouwen van een competente en diverse werkomgeving.

 

Grensoverschrijdende samenwerking: Het drielandenpunt biedt mogelijkheden voor grensoverschrijdende samenwerking tussen bedrijven. Dit kan resulteren in synergieën, kennisuitwisseling en gezamenlijke projecten. Door samen te werken met bedrijven uit verschillende landen, kan een bedrijf profiteren van complementaire vaardigheden, middelen en marktkennis, waardoor de concurrentiepositie kan worden versterkt.

 

Innovatieve omgeving: Het drielandenpunt heeft een levendige en innovatieve omgeving, waarbij verschillende sectoren en industrieën samenkomen. Dit kan leiden tot een stimulerende omgeving voor onderzoek, ontwikkeling en innovatie. Een bedrijf kan profiteren van de nabijheid van onderzoeksinstellingen, universiteiten en technologiecentra, waardoor het toegang heeft tot cutting-edge kennis en nieuwe zakelijke kansen.