ALLES MOOI GEORDEND!

TIJDBESPARING !

 

Standaard magazijnbakjes en stellingbakken bieden verschillende voordelen bij het organiseren en opslaan van goederen in een magazijn of opslagruimte. Hier zijn enkele van de voordelen van beide:

Voordelen van standaard magazijnbakjes:

  1. Organisatie: Magazijnbakjes zijn ideaal voor het organiseren van kleine onderdelen, gereedschappen en accessoires. Ze zorgen ervoor dat items gemakkelijk te vinden en te bereiken zijn.
  2. Efficiëntie: Door gebruik te maken van gestandaardiseerde magazijnbakjes, kan het orderpickproces worden versneld. Werknemers kunnen snel de benodigde items vinden, waardoor de efficiëntie toeneemt.
  3. Ruimtebesparing: Magazijnbakjes zijn vaak stapelbaar, waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen wanneer ze niet in gebruik zijn. Dit maximaliseert de beschikbare opslagruimte.
  4. Veelzijdigheid: Er zijn verschillende maten en soorten magazijnbakjes beschikbaar, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen en goederen.

Voordelen van stellingbakken:

  1. Optimale benutting van ruimte: Stellingbakken zijn ontworpen om te passen op specifieke stellingen. Dit zorgt voor een efficiënt gebruik van verticale ruimte in het magazijn.
  2. Flexibiliteit: Stellingbakken kunnen vaak worden aangepast aan de behoeften van het magazijn. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en configuraties om te voldoen aan de specifieke eisen van opslag.
  3. Zichtbaarheid: Door het gebruik van stellingbakken is het gemakkelijk om de voorraad te visualiseren en bij te houden. Dit draagt bij aan een effectief voorraadbeheer.
  4. Snelle toegang: Stellingbakken maken het mogelijk om snel toegang te krijgen tot opgeslagen goederen, wat vooral belangrijk is in omgevingen waar de doorlooptijd van orders cruciaal is.

In veel magazijnen worden zowel standaard magazijnbakjes als stellingbakken gebruikt om een geïntegreerd en efficiënt opslagsysteem te creëren dat de organisatie, toegankelijkheid en zichtbaarheid van de voorraad verbetert. De keuze tussen beide hangt vaak af van de aard van de opgeslagen goederen, de beschikbare ruimte en de specifieke behoeften van het magazijn.

Leer meer

MAGABOXEN

VR takes immersive gaming to another level. From deep environmental interactions to puzzle solving.

MAGABOXEN

STELLINGBAKKEN

From design concept to the showroom, create and manage workflows with better collaboration.

STELLINGBAKKEN

TOEBEHOREN

From high-risk safety simulations and maintenance procedures to soft skills like public speaking.

TOEBEHOREN

MAGABOXEN


Afmetingen Art Nr Omschrijving

Inhoud

Aantal op pallet Foto Offerte aanvraag
Afmeting LxBxH


16x10,4x7,5 cm SK2T Opbergdoos A - grijs


1400
16x10,4x7,5 cm SK2T Opbergdoos A - rood


1400
16x10,4x7,5 cm SK2T Opbergdoos A - blauw


1400
16x10,4x7,5 cm SK2T Opbergdoos A - geel


1400
16x10,4x7,5 cm SK2T Opslagdoos A - groen


1400