TOEBEHOREN EN ACCESSOIRES

ALLE TOETERS EN BELLEN VOOR UW KUNSTSTOF VERPAKKING OPLEGDEKSELS

VOOR EURONORMBAKKEN

VAKKENVERDELING

VOOR EURONORMBAKKEN

INZETBAKKEN

VOOR EURONORMBAKKENl

OPDRUKKEN

UW LOGO BEDRUKT OP DE BAK

VEERETICKETHOUDER

VOOR EURONORMBAKKEN

PLACE LABEL HERE

VOOR EURONORMBAKKEN

VERZEGELINGEN

VOOR AL UW KUNSTSTOF VERPAKKINGEN

ETICKETHOUDER

VOOR EURONORMBAKKEN


KAM VAKKEN-VERDELING

VOOR AL UW KUNSTSTOF VERPAKKINGEN


KUNSTSTOF OPZETWAND PALLETS 

TOEBEHOREN, - Bestel Nu Online!​

Hier zijn enkele veelvoorkomende accessoires en toebehoren voor kunststofbakken:

 

1.       Deksel: Kunststofbakken kunnen worden voorzien van bijpassende deksels om de inhoud te beschermen tegen stof, vuil en vocht. Er zijn verschillende soorten deksels beschikbaar, zoals scharnierende deksels, afsluitbare deksels en deksels met handvatten.

 

2.       Verdelers en inzetstukken: Deze accessoires helpen bij het organiseren en scheiden van de inhoud van de kunststofbak. Verdelers zijn meestal in lengte verstelbaar en kunnen worden gebruikt om compartimenten te creëren voor het opbergen van verschillende items. Inzetstukken zijn kleine trays of containers die in de kunststofbak kunnen worden geplaatst voor het opbergen van kleinere voorwerpen.

 

3.       Etikethouders: Deze houders worden vaak aan de voorkant van de kunststofbak bevestigd en bieden ruimte voor etiketten of labels. Ze helpen bij het identificeren van de inhoud van de bakken, wat handig kan zijn bij het organiseren of opslaan van items.

 

4.       Wielen: Voor grote kunststofbakken kunnen wielen worden toegevoegd om de mobiliteit te vergroten. Dit is vooral handig bij het verplaatsen van zware of volumineuze ladingen. Er zijn zowel vaste wielen als zwenkwielen beschikbaar, afhankelijk van de vereisten.

 

5.       Handvatten: Sommige kunststofbakken zijn voorzien van geïntegreerde handvatten, maar voor andere bakken kunnen losse handvatten worden aangeschaft. Handvatten vergemakkelijken het dragen en verplaatsen van de kunststofbakken.

 

6.       Stapelbare rekken: Deze rekken zijn speciaal ontworpen om kunststofbakken veilig op elkaar te stapelen, waardoor de opslagruimte efficiënter wordt gebruikt. Ze zijn handig in magazijnen, opslagruimtes of andere ruimtes waar ruimteoptimalisatie belangrijk is.

 

7.       Anti-slipmatten: Voor extra stabiliteit en veiligheid kunnen anti-slipmatten in de kunststofbakken worden geplaatst. Deze matten voorkomen dat de inhoud gaat schuiven of beschadigd raakt tijdens transport of opslag.

 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van accessoires en toebehoren voor kunststofbakken. De beschikbaarheid en specifieke opties kunnen variëren afhankelijk van het type kunststofbak.