Ontdek de Wereld van Betoninnovatie met Boxplus Demokoffers bij HCJ in Genk!

15 februari 2024 in
Ontdek de Wereld van Betoninnovatie met Boxplus Demokoffers bij HCJ in Genk!
Boxplus bv, Theo Peeters


HCJ uit Genk, een voorloper in de productie van innovatieve uitzetvoegen voor betonvloeren, heeft de wereld veroverd met zijn grensverleggende producten. Als marktleider met een sterk groeitraject en een verdubbeling van wereldwijde distributeurs in slechts vijf jaar, blijft HCJ vooruitstrevend in zijn aanpak. De sleutel tot hun internationale succes? De Boxplus Demokoffers!


 Waar Innovatie en Demonstratie Samenkomen

Dhr. Albert Klingeleers : Bij HCJ geloven we sterk in het delen van onze betoninnovaties met de wereld. Onze demokoffers, vervaardigd door Boxplus, spelen een cruciale rol in het opleiden van lokale distributeurs. Deze koffers bevatten voorbeelden en monsters die het revolutionaire principe van onze producten duidelijk demonstreren. Zo brengen we onze technologische oplossingen op een overtuigende manier naar de markt.

Boxplus Maatwerkkoffers - Wereldwijd Onderweg

Dhr. Theo Peeters : Boxplus levert niet zomaar koffers; ze bieden maatwerkkoffers die perfect aansluiten bij onze behoeften. Deze robuuste en stijlvolle koffers beschermen niet alleen de inhoud, maar ze stralen ook de professionaliteit uit die HCJ vertegenwoordigt. De demokoffers reizen de hele wereld rond, klaar om nieuwe markten te veroveren.

HCJ : Ontdek ook de kracht van betoninnovatie, ondersteund door Boxplus demokoffers. Boxplus is een gerespecteerde partner in onze wereldwijde missie om betonvloeren sterker en duurzamer te maken. Samen bouwen we aan de toekomst van de bouwindustrie!

Boxplus Jagersborgweg 8 3680 Maaseik Tel 089/245750 info@boxplus.be www.boxplus.eu

 Voor meer informatie neem contact met ons op? CONTACT FORMULIER

Ontdek de Wereld van Betoninnovatie met Boxplus Demokoffers bij HCJ in Genk!
Boxplus bv, Theo Peeters 15 februari 2024
Deel deze post
Labels
Archiveren

Volgende lezen
DE ALLROUNDERS